Sotus dešrainis su kopūstais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sotus dešrainis su kopūstais.

Greitasis maistas - dešrainiai - populiarus visose pasaulio šalyse. Nesunkiai paruošiamas sumuštinis gaminamas iš išilgai perpjautos ilgos bandelės, į kurią dedama dešra su kopūstais, morkomis, sūriu ir padažais. Dėl savo populiarumo dešrainį galima pamatyti ne tik užkandinėse ir gatvės kioskuose, bet ir respektabiliuose restoranuose.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sotus dešrainis su kopūstais. Žingsnis 1
Nusausinkite acto perteklių nuo svogūnų. Sudėkite smulkiai supjaustytas petražoles. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Sotus dešrainis su kopūstais. Žingsnis 2
Perpjaukite dešrainio bandelę išilgai, bet ne iki galo. Į ją įdėkite dešrą, prieš tai pašalinę odą. Ant viršaus užbarstykite sūrio. Dėkite į mikrobangų krosnelę 1-2 minutėms, kad sūris išsilydytų ir bandelė šiek tiek įkaistų.

Žingsnis 3

Sotus dešrainis su kopūstais. Žingsnis 3
Sumaišykite visus salotoms skirtus ingredientus: kopūstus, morkas, svogūnus. Pagal skonį įberkite druskos. Viską gerai išmaišykite. Išimkite dešrelę iš mikrobangų krosnelės. Užpilkite kečupo, majonezo ir ant viršaus sudėkite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos