Publikavimo data: 2024-05-26
Sotus dešrainis su kopūstais.
Greitasis maistas - dešrainiai - populiarus visose pasaulio šalyse. Nesunkiai paruošiamas sumuštinis gaminamas iš išilgai perpjautos ilgos bandelės, į kurią dedama dešra su kopūstais, morkomis, sūriu ir padažais. Dėl savo populiarumo dešrainį galima pamatyti ne tik užkandinėse ir gatvės kioskuose, bet ir respektabiliuose restoranuose.
Žingsnis 1
Nusausinkite acto perteklių nuo svogūnų. Sudėkite smulkiai supjaustytas petražoles. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Perpjaukite dešrainio bandelę išilgai, bet ne iki galo. Į ją įdėkite dešrą, prieš tai pašalinę odą. Ant viršaus užbarstykite sūrio. Dėkite į mikrobangų krosnelę 1-2 minutėms, kad sūris išsilydytų ir bandelė šiek tiek įkaistų.
Žingsnis 3
Sumaišykite visus salotoms skirtus ingredientus: kopūstus, morkas, svogūnus. Pagal skonį įberkite druskos. Viską gerai išmaišykite. Išimkite dešrelę iš mikrobangų krosnelės. Užpilkite kečupo, majonezo ir ant viršaus sudėkite salotas.
Kategorijos