Publikavimo data: 2024-05-19
Spausdinti meduoliai
Žingsnis 1
Paimkite puodą storu dugnu ir ant silpnos ugnies pašildykite cukrų, medų ir sviestą. Neužvirkite!
Žingsnis 2
Kol masė atvėsta, sumaišykite 600 g miltų su prieskoniais, kakava ir kepimo milteliais. Persijokite ir suberkite citrusinių vaisių žievelę.
Žingsnis 3
Kiaušinius įmaišykite neįmušdami. Maišydami palaipsniui įmaišykite kiaušinius į saldų mišinį.
Žingsnis 4
Toliau maišydami suberkite miltus ir prieskonius. Tada suberkite likusius miltus. Tešla turi tapti tiršta.
Žingsnis 5
Iš tešlos suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve per naktį.
Žingsnis 6
Kitą dieną, kol orkaitė įkaista iki 180 laipsnių, tešlą iškočiokite iki 3 mm storio. Iškirpkite meduolių formeles ir specialia tekstūrine kaladėle padarykite ant jų įspaudą.
Žingsnis 7
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, išdėliokite gabalėlius ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos