Struktūros pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Struktūros

Struli yra sotus tradicinės vokiečių virtuvės patiekalas. Tai švelnūs neraugintos tešlos ritinėliai su įvairiais įdarais. Dažniausiai įdaras būna mėsos, bet gali būti ir varškės ar daržovių. Struli yra troškinami arba troškinami sultinyje ir gali būti patiekiami kaip atskiras patiekalas arba kaip priedas prie pagrindinio patiekalo: bulvių arba mėsos.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Struktūros Žingsnis 1
Užminkykite tešlą strulems. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, druską, šiltą vandenį ir augalinį aliejų. Keliais etapais suberkite persijotus miltus. Viską išmaišykite mentele, paskui rankomis. Paruoštą tešlą perkelkite ant lengvai miltais pabarstyto stalo ir minkykite tešlą apie 5 minutes. Tada tešlą uždenkite maistine plėvele ir atidėkite į šalį 25 minutėms.

Žingsnis 2

Struktūros Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais ir šiek tiek pakepinkite aliejuje. Į faršą įberkite druskos, pipirų ir pusę pakepintos masės. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Struktūros Žingsnis 3
Palikite strulius troškintis. Tešlą iškočiokite 3 mm storio sluoksniu. Ant tešlos dėkite įdarą ir paskirstykite jį po visą paviršių. Suvyniokite tešlą į tvirtą ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais. Į gilią keptuvę sudėkite riekeles ir likusį kepsnį. Užpilkite vandeniu, uždenkite dangčiu, užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite apie 35 minutes, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos