Publikavimo data: 2024-09-14
Sultingos dešrelės tešloje
Pasidalysiu savo paslaptimis, kaip pagaminti sultingas dešreles iš tešlos. 1 paslaptis: pasirinkite skanias dešreles, kurias mėgstate valgyti tiesiog šiaip sau, puikiai tinka bavariškos dešrelės su sūriu. 2 paslaptis: naudokite sluoksniuotą tešlą, su ja labai lengva dirbti, jos, skirtingai nei įprastos mielinės tešlos, galite nusipirkti beveik bet kurioje parduotuvėje už labai priimtiną kainą, o dešrelės joje atrodo labai dailiai. 3 paslaptis: prieš dėdami dešreles į tešlą patepkite jas ištirpintu sviestu. 4 paslaptis: kai dešrelės bus paruoštos, karštas dešreles sudėkite į skardą po dangčiu. Taip jos nesuges, bus minkštos ir sultingos bei ilgiau išliks karštos.
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite kočėlu ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Apvyniokite dešreles aplink tešlą.
Žingsnis 3
Dėkite ant kepimo skardos, aptepkite ištirpintu sviestu ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Kategorijos