Sultingos dešrelės tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Sultingos dešrelės tešloje

Pasidalysiu savo paslaptimis, kaip pagaminti sultingas dešreles iš tešlos. 1 paslaptis: pasirinkite skanias dešreles, kurias mėgstate valgyti tiesiog šiaip sau, puikiai tinka bavariškos dešrelės su sūriu. 2 paslaptis: naudokite sluoksniuotą tešlą, su ja labai lengva dirbti, jos, skirtingai nei įprastos mielinės tešlos, galite nusipirkti beveik bet kurioje parduotuvėje už labai priimtiną kainą, o dešrelės joje atrodo labai dailiai. 3 paslaptis: prieš dėdami dešreles į tešlą patepkite jas ištirpintu sviestu. 4 paslaptis: kai dešrelės bus paruoštos, karštas dešreles sudėkite į skardą po dangčiu. Taip jos nesuges, bus minkštos ir sultingos bei ilgiau išliks karštos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
315 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tešlą iškočiokite kočėlu ir supjaustykite plonomis juostelėmis.

Žingsnis 2

Sultingos dešrelės tešloje Žingsnis 2
Apvyniokite dešreles aplink tešlą.

Žingsnis 3

Sultingos dešrelės tešloje Žingsnis 3
Dėkite ant kepimo skardos, aptepkite ištirpintu sviestu ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos