Publikavimo data: 2024-09-16
Sūrio pyragas meduoliai
Sūrio tešla meduoliams laikoma paprasčiausia. Ji ruošiama negaminant miltų. Prieskonių mišinys meduoliams suteikia nuostabų skonį. Tešla yra elastinga, nelimpa prie rankų ir su ja lengva dirbti. Žalių meduolių gaminimo procesas reikalauja mažiau darbo ir yra palankesnis biudžetui.
Žingsnis 1
Paruoškite sirupą. Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų ir palaukite, kol užvirs. Cukrus turi visiškai ištirpti. Sirupą pašildykite iki 110 laipsnių temperatūros. Leiskite sirupui atvėsti.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Į paruoštą sirupą įmaišykite prieskonių mišinį ir kiaušinį. Išmaišykite. Supilkite sodą ir miltus ir dar kartą gerai išmaišykite. Iš paruoštos tešlos suformuokite rutulį.
Žingsnis 3
Suformuokite ir iškepkite meduolius. Atsipjaukite maždaug 30 g tešlos gabalėlį ir suformuokite rutuliuką. Pakartokite su likusia tešla. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jos meduolius. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.
Kategorijos