Sūrymo meduoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sūrymo meduoliai

Gaminimo laikas
33 min.
Laikas virtuvėje
13 min.
Kalorijos
323 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Sūrymo meduoliai Žingsnis 1
Supilkite sūrymą į gilų dubenį, supilkite augalinį aliejų ir cukrų, maišykite, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 2

Sūrymo meduoliai Žingsnis 2
Į sūrymą persijokite miltus ir sodą.

Žingsnis 3

Sūrymo meduoliai Žingsnis 3
Užminkykite tešlą. Minkykite tešlą, kol ji nebelips.

Žingsnis 4

Sūrymo meduoliai Žingsnis 4
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi. Šlapiomis rankomis suformuokite meduolio formos tešlos gabalėlius, sudėkite ant kepimo skardos ir siųskite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių, kol meduoliai lengvai paruduos.

Žingsnis 5

Sūrymo meduoliai Žingsnis 5
Išimkite paruoštus meduolius iš orkaitės, palikite porai minučių pailsėti ir perkelkite į lėkštę. Juos galima patiekti su arbata, mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos