Publikavimo data: 2024-05-19
Sūrymo meduoliai
Žingsnis 1
Supilkite sūrymą į gilų dubenį, supilkite augalinį aliejų ir cukrų, maišykite, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 2
Į sūrymą persijokite miltus ir sodą.
Žingsnis 3
Užminkykite tešlą. Minkykite tešlą, kol ji nebelips.
Žingsnis 4
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi. Šlapiomis rankomis suformuokite meduolio formos tešlos gabalėlius, sudėkite ant kepimo skardos ir siųskite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių, kol meduoliai lengvai paruduos.
Žingsnis 5
Išimkite paruoštus meduolius iš orkaitės, palikite porai minučių pailsėti ir perkelkite į lėkštę. Juos galima patiekti su arbata, mėgaukitės!
Kategorijos