Publikavimo data: 2024-06-22
Švelni pitos duona
Tai pats paprasčiausias ir geriausias ananasų receptas. Mano ananasai kitą dieną nesugenda, nesugeria į save visų miltelių. O tešla gaminama tiesiog iš 4 ingredientų, kurių turi kiekvieni namai. Turėtumėte jį išbandyti. Ananasai tokie švelnūs, kad tirpsta burnoje ir yra labai trapūs.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite 1 kiaušinį ir 1 antro kiaušinio trynį. Įberkite druskos ir cukraus.
Žingsnis 2
Plakite šakute iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Miltus dėkite dalimis ir minkykite tešlą tol, kol tešla taps nebelipni.
Žingsnis 4
Gilioje keptuvėje arba puode įkaitinkite saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 5
Tešlą iškočiokite labai plonai, vietomis ji turėtų būti perregima. Kuo plonesnė tešla, tuo skanesni bus blyneliai.
Žingsnis 6
Chaotiškai supjaustykite tešlą.
Žingsnis 7
Įkaitintame aliejuje apkepkite ananasus, apverskite, kai viena pusė paruduos.
Žingsnis 8
Išimkite ruduosius ananasus ant servetėlės, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Kategorijos