Publikavimo data: 2025-08-17
Trapi pitos duona
Norite nustebinti šeimą gardžiais skanėstais, bet neturite laiko? Ananasai ateis į pagalbą! Greitai ir skaniai.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 2
Įberkite druskos ir gerai išplakite.
Žingsnis 3
Palaipsniui suberkite miltus.
Žingsnis 4
Užminkykite tvirtą, bet ne standžią tešlą. Patikrinkite konsistenciją su miltais. Uždenkite celofanu ir palikite 10 minučių pailsėti.
Žingsnis 5
Tešlą iškočiokite plonai, maždaug 2 milimetrų storio.
Žingsnis 6
Pirmiausia supjaustykite išilgai, tada kiekvieną griežinėlį romboidais.
Žingsnis 7
Rombo viduryje padarykite įpjovą ir per ją perbraukite vieną tešlos pusę.
Žingsnis 8
Kepkite verdančiame aliejuje, kol paruduos, apverskite.
Žingsnis 9
Paruoštus ananasus sudėkite į lėkštę, pabarstykite cukraus pudra.
Kategorijos