Uodega pagal močiutės receptą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Uodega pagal močiutės receptą

Mano močiutė retkarčiais taip gamindavo ananasus. Tai puikus skanėstas švenčių ar kitų svarbių įvykių proga, nepaprastai skanus. Receptą sužinojau iš mamos, deja, iš močiutės asmeniškai sužinoti nepavyko.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
746 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
80 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Uodega pagal močiutės receptą Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite. Supilkite degtinę. Su ja ananasai pasidarys burbuliuojantys ir traškūs. Degtinė išgaruos nuo karščio, todėl patiekalą galite drąsiai duoti vaikams. Tada suberkite miltus ir rankomis gerai išminkykite tešlą. Palikite tešlą pastovėti apie 10-15 minučių. Po to labai plonai iškočiokite tešlą ir padalykite ją į gabalėlius. Pitos duonai galite suteikti bet kokią norimą formą. Paimkite didelį indą kepimui. Įpilkite aliejaus, kad visiškai panardintumėte pitos duoną, ir kepkite, kol ji taps auksinė. Ananasai paruošti! Galite patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos