Publikavimo data: 2025-08-17
Tešla meduoliniams imbieriniams meduoliams namuose
Per Kalėdų šventes norėsite išsikepti meduolių arba pasigaminti meduolinį namelį. Juk šie skanėstai tokie populiarūs tarp vaikų, o svarbiausia - jie ilgai išlieka. Meduoliams netinka pirktinė tešla, teks daug dirbti ir būti virtuvėje, o pagaminti tinkamą skanią tešlą padės mūsų receptas. Ryškiai aitrus cinamonas, muskatas ir aštrus imbieras suteiks tinkamą meduolių skonį. O tinkamas pasiruošimas ir patikrintas receptas padės jums pagaminti tikrai vertingą tešlą.
Žingsnis 1
Sumaišykite medų, vaniliną, cukrų, muskatą, imbierą ir cinamoną. Dėkite šį mišinį ant viryklės ir virkite, kol cukrus ištirps, kai cukrus ištirps, suberkite sodą, šiek tiek palaukite, turėtų susidaryti putos. Kai tai įvyks, sudėkite sviestą, virkite ant ugnies, kol jis ištirps. Būsimą tešlą nuimkite nuo viryklės ir įmuškite kiaušinį, išmaišykite mišinį mikseriu ir tada lėtai pradėkite dėti miltus.
Žingsnis 2
Mišinį gerai išmaišykite su miltais, kol jis taps gana tirštas ir tirštas. Paruoštą tešlą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Tešla paruošta naudoti, galite iš karto pradėti formuoti sausainius ir kepti arba suvynioti į maistinę plėvelę ir išsaugoti vėlesniam laikui.
Kategorijos