Tingus ciabatta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tingus ciabatta

Greita itališkos ciabatta duonos gaminimo versija.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
5 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Tingus ciabatta Žingsnis 1
Sumaišykime sausus ingredientus.

Žingsnis 2

Tingus ciabatta Žingsnis 2
Įpilkite vandens ir minkykite 15 minučių. Tešla bus skysta. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 2 valandoms.

Žingsnis 3

Tingus ciabatta Žingsnis 3
Stalą gausiai pabarstykite miltais, iškočiokite tešlą, padalykite ją į dvi dalis, sulankstykite į voką ir padėkite ant miltais pabarstyto rankšluosčio, kad maždaug 15 minučių pakiltų.

Žingsnis 4

Tingus ciabatta Žingsnis 4
Perkelkite į kepimo skardą ir iškepkite. Ant skardos dugno įpilkite vandens, kepkite 15 minučių 240 laipsnių temperatūroje, tada nuimkite vandenį ir kepkite dar 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
duona ir sūris, česnakinė duona, sūrio pyragas, receptų knyga, ciabatta, jūsų receptai, duona, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, aštriai, yra bendrų alergenų., paprastai, konditerijos gaminiai

Kategorijos