Publikavimo data: 2024-06-22
Tortilijos dešra su dešra.
Alternatyvus amerikietiškų pusryčių receptas! Hot dogas pasaulyje žinomas taip pat kaip ir mėsainis. Tai toks pat skanus ir greitas patiekalas sotiems užkandžiams. Paprastai dešrainis ruošiamas naudojant specialias pailgas bandeles su įpjova viduryje. Į vidurį dedama dešrelė ir specialus padažas, dažniausiai kečupas, majonezas, garstyčios arba jų mišinys. Šiame recepte bandelės pakeičiamos tortilijų traškučiais. Kvietinių miltų tortilija bus puikus pagrindas dešrainiams su kepta dešra ir aštriu įdaru.
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį padažui paruošti. Į jį sudėkite reikiamą majonezo ir kečupo kiekį, pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir paprikos.
Žingsnis 2
Hot dog sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Ant pjaustymo lentelės susmulkinkite aitriąją papriką ir išimkite sėklas. Susmulkinkite petražoles.
Žingsnis 4
Kepkite dešrą keptuvėje, kol paruduos. Tada išimkite ją iš keptuvės ir perpjaukite išilgai.
Žingsnis 5
Į keptuvę įdėkite tortiliją. Į tortilijos vidurį sudėkite tarkuotą sūrį, susmulkintas aitriąsias paprikas ir pabarstykite žolelėmis.
Žingsnis 6
Uždenkite įdarą ant antrosios duonos riekelės ir tolygiai aptepkite ją paruoštu kečupo ir majonezo padažu. Į vidurį dėkite dešrelių puseles.
Žingsnis 7
Suvyniokite tortilijas į ritinį. Apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 8
Paimkite didelę lėkštę ir į jos vidurį įdėkite tortilijos dešrelę. Perpjaukite jį į dvi dalis ir patiekite. Atlikta!
Kategorijos