Traškūs česnakiniai ciabatta džiūvėsėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Traškūs česnakiniai ciabatta džiūvėsėliai

Ciabatta - tai saulėtoje Italijoje kepama duona, pasižyminti traškia plutele ir itin minkštu, minkštu minkštimu. "Ciabatta" skrebučiai yra skanūs ir traškūs, o česnakinis sviestas ir sūris jiems suteikia ypatingo žavesio, dėl kurio šie skrebučiai yra aukščiau visų pagyrimų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
347 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs česnakiniai ciabatta džiūvėsėliai Žingsnis 1
Petražoles ir krapus kuo smulkiau susmulkinkite peiliu. Sutarkuokite česnaką ir sumaišykite su suminkštintu sviestu, žolelėmis ir žiupsneliu druskos. Taip pagaminsite česnakinį sviestą.

Žingsnis 2

Traškūs česnakiniai ciabatta džiūvėsėliai Žingsnis 2
Perpjaukite ciabatta išilgai į 6 lygias skilteles. Kiekvieną riekelę patepkite česnakiniu sviestu ir apibarstykite tarkuotu parmezanu.

Žingsnis 3

Traškūs česnakiniai ciabatta džiūvėsėliai Žingsnis 3
Ilgas duonos juosteles supjaustykite mažesniais skrebučiais. Padėkite juos ant grotelių ir pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę maždaug 5 minutėms, kad sviestas ir sūris išsilydytų. Dar apie minutę palaikykite džiūvėsėlius karštoje, išjungtoje orkaitėje, tada perkelkite juos į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos