Publikavimo data: 2024-09-21
Traškūs česnakiniai ciabatta džiūvėsėliai
Ciabatta - tai saulėtoje Italijoje kepama duona, pasižyminti traškia plutele ir itin minkštu, minkštu minkštimu. "Ciabatta" skrebučiai yra skanūs ir traškūs, o česnakinis sviestas ir sūris jiems suteikia ypatingo žavesio, dėl kurio šie skrebučiai yra aukščiau visų pagyrimų.
Žingsnis 1
Petražoles ir krapus kuo smulkiau susmulkinkite peiliu. Sutarkuokite česnaką ir sumaišykite su suminkštintu sviestu, žolelėmis ir žiupsneliu druskos. Taip pagaminsite česnakinį sviestą.
Žingsnis 2
Perpjaukite ciabatta išilgai į 6 lygias skilteles. Kiekvieną riekelę patepkite česnakiniu sviestu ir apibarstykite tarkuotu parmezanu.
Žingsnis 3
Ilgas duonos juosteles supjaustykite mažesniais skrebučiais. Padėkite juos ant grotelių ir pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę maždaug 5 minutėms, kad sviestas ir sūris išsilydytų. Dar apie minutę palaikykite džiūvėsėlius karštoje, išjungtoje orkaitėje, tada perkelkite juos į lėkštę.
Kategorijos