Publikavimo data: 2024-10-13
Traškūs skrebučiai su česnakiniu padažu
Jei nežinote, kokį užkandį pasigaminti žiūrėdami mėgstamą filmą ar futbolo rungtynes, ir neturite daug laiko. Išbandykite šį aštrių skrebučių receptą. Patį patiekalą ir padažą paruošite labai greitai, o skonis jus nustebins.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite duonos riekeles, kol jos taps traškios ir rudos. Išimkite pirmąją porciją, jei reikia, įpilkite daugiau aliejaus ir kepkite kitas.
Žingsnis 2
Kol ruošiama nauja partija, perpjaukite česnaką per pusę ir česnako sultimis patepkite duonos plutą. Taip jos taps dar aromatingesnės ir skanesnės.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: išspauskite česnaką ir sumaišykite jį su majonezu, išmaišykite iki vientisos masės.
Kategorijos