Troškinti kopūstai įdarui ir garnyrui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Troškinti kopūstai įdarui ir garnyrui

Universalus receptas, galima naudoti įdarui ir kaip garnyrą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
27 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai įdarui ir garnyrui Žingsnis 1
Nuplaukite kopūstą, pašalinkite viršutinį lapą (jo mums nereikia).

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai įdarui ir garnyrui Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus. Sudėkite į puodą. Supilkite augalinį aliejų, padėkite ant viryklės troškinti. Jei reikia, įpilkite vandens.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai įdarui ir garnyrui Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai įdarui ir garnyrui Žingsnis 4
Atskirai nuo kopūstų augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 5

Troškinti kopūstai įdarui ir garnyrui Žingsnis 5
Į kopūstus sudėkite pakepintus svogūnus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, be įprastų alergenų, Gavėnios kopūstų patiekalai, jūsų receptai, kopūstų sezonas, rašyti, mažai kalorijų, paprastai, daržovių patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos