Vandens, grietinės ir majonezo omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vandens, grietinės ir majonezo omletas

Lengvi, aromatingi ir vasariški pietūs ar vakarienė iš okroškos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
62 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Vandens, grietinės ir majonezo omletas Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, krapus ir šiek tiek sutrinkite grūstuvu.

Žingsnis 2

Vandens, grietinės ir majonezo omletas Žingsnis 2
Supjaustykite bulves.

Žingsnis 3

Vandens, grietinės ir majonezo omletas Žingsnis 3
Tada smulkiai supjaustykite agurką.

Žingsnis 4

Vandens, grietinės ir majonezo omletas Žingsnis 4
Supjaustykite kiaušinius ir sudėkite juos į keptuvę.

Žingsnis 5

Vandens, grietinės ir majonezo omletas Žingsnis 5
Tada supjaustykite dešrą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 6

Vandens, grietinės ir majonezo omletas Žingsnis 6
Viską užpilkite vandeniu, sudėkite grietinę ir majonezą, išmaišykite.

Žingsnis 7

Vandens, grietinės ir majonezo omletas Žingsnis 7
Išspauskite pusę citrinos ir viskas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
okroška su majonezu, dešrelių sriuba, vištienos kiaušinių sriubos, kiaušinių sriubos, dešrelių sriubos, receptų knyga, vandens vinaigretė, jūsų receptai, agurkų sezonas, bulvių sezonas, žaliasis sezonas, pietūs, per 30 minučių, mažai kalorijų, yra bendrų alergenų., paprastai, okroshka, sriubos, pirmieji kursai

Kategorijos