Vokiški štrudeliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vokiški štrudeliai

Mano mėgstamiausias vaikystės patiekalas. Jį labai lengva ir paprasta paruošti iš turimų produktų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Vokiški štrudeliai Žingsnis 1
Sudėkite kiaulienos šonkauliukus ir kopūstus į puodą ir troškinkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Vokiški štrudeliai Žingsnis 2
Kol kopūstai ir mėsa kepa, iškepkime tešlą. Gerai išmaišykite kefyrą, kiaušinį, druską, cukrų ir sodą ir palaipsniui į mišinį suberkite miltus. Užminkykite ne per tirštą tešlą, bet kartu, kad ji neliptų prie rankų, galite įberti daugiau miltų.

Žingsnis 3

Vokiški štrudeliai Žingsnis 3
Kai mėsa ir kopūstai bus paruošti, padalykite tešlą per pusę. Iškočiokite 3 mm storio apskritimą, patepkite 2 valgomaisiais šaukštais saulėgrąžų aliejaus ir susukite į ritinėlį. Tą patį pakartokite su kita tešlos puse.

Žingsnis 4

Vokiški štrudeliai Žingsnis 4
Supjaustykite štrudelius maždaug 3-4 cm dydžio apskritimais.

Žingsnis 5

Vokiški štrudeliai Žingsnis 5
Ant kopūstų ir mėsos sudėkite tešlos virtinukus ir užpilkite trupučiu verdančio vandens. (Vanduo turi apsemti kopūstus). Virkite ant silpnos ugnies sandariai uždengę dangtį 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, užkandis, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, kiaušinių tešla

Kategorijos