Žalioji arbata su imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Žalioji arbata su imbieru

Arbata yra populiarus gėrimas, atkeliavęs pas mus iš Rytų, tačiau mėgstamas visame pasaulyje. Arbata su imbieru yra labai naudinga, ją rekomenduojama gerti esant uždegiminiams procesams. Ji malšina alkį ir troškulį, greitina medžiagų apykaitą, lėtina senėjimo procesus, normalizuoja gliukozės ir insulino kiekį.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žalioji arbata su imbieru Žingsnis 1
Nulupkite imbierą ir supjaustykite jį plonais žiedais.

Žingsnis 2

Žalioji arbata su imbieru Žingsnis 2
Į arbatinuko dugną sudėkite imbierą ir mėtas. Į sietelį sudėkite žaliąją arbatą.

Žingsnis 3

Žalioji arbata su imbieru Žingsnis 3
Užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos