Publikavimo data: 2025-08-17
Žalioji arbata su mandarinais ir badianais
Žalioji arbata - tai arbata, kuri buvo minimaliai fermentuota. Todėl joje yra daugiau teino, kuris suteikia organizmui žvalumo. Žalioji arbata su mandarinais ir kardijakais pasižymi sodriu salstelėjusiu skoniu ir vos juntamu kartumu. Tačiau, be skonio savybių, dėmesio verta atkreipti ir į turtingą sudėtį. Joje yra svarbiausių makro- ir mikroelementų, vitaminų komplekso, eterinių aliejų,
Žingsnis 1
Supjaustykite greipfrutą griežinėliais. Nuo skiltelių pašalinkite kauliukus, jei jų yra.
Žingsnis 2
Į arbatinuką sudėkite mandarinus ir greipfrutus. Įdėkite kardijų ir cinamoną.
Žingsnis 3
Supilkite žaliąją arbatą į virimo puodą.
Žingsnis 4
Užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir palikite keletą minučių pritraukti.
Žingsnis 5
Arbata paruošta. Supilkite arbatą į puodelius, įberkite cukraus ir mėgaukitės jos skoniu bei šildančiu poveikiu.
Kategorijos