Aguonų koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aguonų koldūnai

Mėgstantiems pasimėgauti saldžiais kepiniais.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Aguonų koldūnai Žingsnis 1
Supilkite mieles į dubenį.

Žingsnis 2

Aguonų koldūnai Žingsnis 2
Įberkite šaukštelį cukraus.

Žingsnis 3

Aguonų koldūnai Žingsnis 3
Du šaukštus pieno ir viską išmaišykite. Palikite ramybėje. Tegul putoja.

Žingsnis 4

Aguonų koldūnai Žingsnis 4
Paruoškime pieną.

Žingsnis 5

Aguonų koldūnai Žingsnis 5
Pašildykite ir supilkite į dubenį. Įberkite druskos, 3 šaukštus cukraus. Išmaišykite.

Žingsnis 6

Aguonų koldūnai Žingsnis 6
Įdėkite kiaušinio baltymą, palikdami trynį.

Žingsnis 7

Aguonų koldūnai Žingsnis 7
Tuo tarpu mielės pakilo.

Žingsnis 8

Aguonų koldūnai Žingsnis 8
Supilkite mieles į dubenį su pienu. Išmaišykite.

Žingsnis 9

Aguonų koldūnai Žingsnis 9
Persijokite miltus. Pradėkite minkyti. Palaipsniui įmaišykite miltus.

Žingsnis 10

Aguonų koldūnai Žingsnis 10
Štai kaip tai veikia.

Žingsnis 11

Aguonų koldūnai Žingsnis 11
Pabarstykite stalą trupučiu miltų. Paskleiskite tešlą.

Žingsnis 12

Aguonų koldūnai Žingsnis 12
Rankas patepkite aliejumi. Ir gerai išminkykite. Kartkartėmis patepkite rankas aliejumi.

Žingsnis 13

Aguonų koldūnai Žingsnis 13
Tęskite minkymą. Tešla neturėtų lipti prie rankų.

Žingsnis 14

Aguonų koldūnai Žingsnis 14
Tešlą sudėkite į dubenį, viršų patepkite aliejumi. Uždenkite rankšluosčiu. Padėkite į šiltą vietą. Man prireikė maždaug 25 minučių, kad tešla pakiltų.

Žingsnis 15

Aguonų koldūnai Žingsnis 15
Paruoškime aguonas ir cukrų.

Žingsnis 16

Aguonų koldūnai Žingsnis 16
Tešla gerai pakilo.

Žingsnis 17

Aguonų koldūnai Žingsnis 17
Padėkite jį ant stalo. Išminkykite jį. Ir padalykite į lygias dalis.

Žingsnis 18

Aguonų koldūnai Žingsnis 18
Suformuokite rutuliukus ir viršų patepkite sviestu.

Žingsnis 19

Aguonų koldūnai Žingsnis 19
Kamuolį iškočiokite kočėlu.

Žingsnis 20

Aguonų koldūnai Žingsnis 20
Gerai ištepkite augaliniu aliejumi, pabarstykite cukrumi.

Žingsnis 21

Aguonų koldūnai Žingsnis 21
Pabarstykite aguonomis.

Žingsnis 22

Aguonų koldūnai Žingsnis 22
Pradėkime sukti.

Žingsnis 23

Aguonų koldūnai Žingsnis 23
Susuktas.

Žingsnis 24

Aguonų koldūnai Žingsnis 24
Sulenkta per pusę.

Žingsnis 25

Aguonų koldūnai Žingsnis 25
Perpjaukite išilgai, neperpjaudami bandelės pradžios.

Žingsnis 26

Aguonų koldūnai Žingsnis 26
Apverskime tai.

Žingsnis 27

Aguonų koldūnai Žingsnis 27
Ant kepimo skardos padėkite mūsų kepimo skardas. Aptepkite kiaušinio tryniu. Leiskite jiems pakilti.

Žingsnis 28

Aguonų koldūnai Žingsnis 28
Siunčiame į orkaitę 20-25 minutėms 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 29

Aguonų koldūnai Žingsnis 29
Štai ką mes gauname.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, mielinės tešlos kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, bandelės, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, kiaušinių bandelės, kepiniai su kiaušiniu

Kategorijos