Mėgstantiems pasimėgauti saldžiais kepiniais.
Žingsnis 1
Supilkite mieles į dubenį.
Žingsnis 2
Įberkite šaukštelį cukraus.
Žingsnis 3
Du šaukštus pieno ir viską išmaišykite. Palikite ramybėje. Tegul putoja.
Žingsnis 4
Paruoškime pieną.
Žingsnis 5
Pašildykite ir supilkite į dubenį. Įberkite druskos, 3 šaukštus cukraus. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Įdėkite kiaušinio baltymą, palikdami trynį.
Žingsnis 7
Tuo tarpu mielės pakilo.
Žingsnis 8
Supilkite mieles į dubenį su pienu. Išmaišykite.
Žingsnis 9
Persijokite miltus. Pradėkite minkyti. Palaipsniui įmaišykite miltus.
Žingsnis 10
Štai kaip tai veikia.
Žingsnis 11
Pabarstykite stalą trupučiu miltų. Paskleiskite tešlą.
Žingsnis 12
Rankas patepkite aliejumi. Ir gerai išminkykite. Kartkartėmis patepkite rankas aliejumi.
Žingsnis 13
Tęskite minkymą. Tešla neturėtų lipti prie rankų.
Žingsnis 14
Tešlą sudėkite į dubenį, viršų patepkite aliejumi. Uždenkite rankšluosčiu. Padėkite į šiltą vietą. Man prireikė maždaug 25 minučių, kad tešla pakiltų.
Žingsnis 15
Paruoškime aguonas ir cukrų.
Žingsnis 16
Tešla gerai pakilo.
Žingsnis 17
Padėkite jį ant stalo. Išminkykite jį. Ir padalykite į lygias dalis.
Žingsnis 18
Suformuokite rutuliukus ir viršų patepkite sviestu.
Žingsnis 19
Kamuolį iškočiokite kočėlu.
Žingsnis 20
Gerai ištepkite augaliniu aliejumi, pabarstykite cukrumi.
Žingsnis 21
Pabarstykite aguonomis.
Žingsnis 22
Pradėkime sukti.
Žingsnis 24
Sulenkta per pusę.
Žingsnis 25
Perpjaukite išilgai, neperpjaudami bandelės pradžios.
Žingsnis 26
Apverskime tai.
Žingsnis 27
Ant kepimo skardos padėkite mūsų kepimo skardas. Aptepkite kiaušinio tryniu. Leiskite jiems pakilti.
Žingsnis 28
Siunčiame į orkaitę 20-25 minutėms 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 29
Štai ką mes gauname.