Sauccini su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Sauccini su varške

Tikriausiai jau atspėjote, iš kokio žodžio kilęs pavadinimas "sochnik". Patvirtiname: nuo žodžio "sultys". Faktas tas, kad pirmieji sočikai buvo plokšti pyragai iš neraugintos tešlos, aptepti kanapių sėklų sultimis arba aliejumi. Dabar reikalas kiek kitoks: skanius džiūvėsėlius galima kepti orkaitėje su bet kokiu įdaru iš smėlinės ar mielinės tešlos. Mūsų pasirinkimas buvo su varške, o mūsų žingsnis po žingsnio receptas padės jums išsikepti tokius pat. Pasiruoškite varškės ir grietinės įdarui!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sauccini su varške Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: sumaišykite kiaušinį, aliejų, cukraus pudrą ir druską. Dalimis supilkite miltus, suberkite raugą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sauccini su varške Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: varškę išsukite su cukrumi, įmuškite pusę kiaušinio trynio ir išmaišykite. Sudėkite grietinę, miltus ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 3

Sauccini su varške Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 6 dalis ir kiekvieną iškočiokite į ovalų. Ant vienos ovalo pusės dėkite įdarą ir uždenkite kita puse. Tokiu pat būdu suformuokite likusius pyragėlius.

Žingsnis 4

Sauccini su varške Žingsnis 4
Aptepkite blynelius likusiu kiaušinio tryniu, sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos