Publikavimo data: 2025-08-17
Ant grotelių kepti mandarinai su medumi, kardamonu ir imbieru
Citrusiniai vaisiai yra svarbiausias būdas pagerinti nuotaiką ir imunitetą bet kuriuo metų laiku. Ekstravagantiški, gerąja šio žodžio prasme, gali būti ne tik žmonės, bet ir patiekalai. Mūsų patiekalas yra toks patiekalas. Ant grotelių kepti mandarinai nepraranda savo maistinių savybių ir tampa tik gardesni, ypač su prieskoniais ir medumi.
Žingsnis 1
Nulupkite mandarinus, padalykite juos skiltelėmis.
Žingsnis 2
Į dubenį su vaisiais suberkite cukrų, džiovintą kardamoną ir imbierą, išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite mandarinus ant kepimo skardos. Apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi. Kepkite 200 °C temperatūroje 12-15 minučių. Išimkite iš orkaitės, leiskite atvėsti ir patiekite šiek tiek šiltus, papuoštus medumi.
Kategorijos