Publikavimo data: 2025-08-17
Ant grotelių kepti suktinukai a la Cezaris.
Gausūs ir kvapnūs ant grotelių kepti suktinukai nepaliks abejingų. Pradžiuginkite savo svečius neįprastu receptu!
Žingsnis 1
Šlauneles perpjaukite išilgai ir kepkite ant grotelių, kol iškeps.
Žingsnis 2
Vištieną atvėsinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Pomidorą supjaustykite kubeliais, išimkite skystą šerdį.
Žingsnis 5
Į vištieną sudėkite smulkintus pusgaminius, išspauskite česnaką, sudėkite grietinę ir majonezą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 6
Kiekvieną plokščią duoną perpjaukite pusiau.
Žingsnis 7
Suvyniokite plokštainio puseles į vamzdelius ir įdarykite įdaru.
Žingsnis 8
Dėkite įdarytus suktinukus ant grotelių ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 9
Paruoštus suktinukus sudėkite ant kepimo skardos ar lėkštės ir patiekite dar šiltus.
Kategorijos