Publikavimo data: 2024-05-01
Ant grotelių keptos daržovės
Ant grilio keptuvės galima kepti ne tik mėsą ar žuvį, bet ir vegetariškas daržovių salotas! Ant grotelių kepti baklažanai, špinatai ir žolelės įdomiame alyvuogių aliejaus, balzamiko, garstyčių ir sezamo sėklų padaže sukurs nepakartojamą skonio derinį.
Žingsnis 1
Nuo baklažanų popieriniais rankšluosčiais nuvalykite skysčio perteklių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Įkaitinkite grilio keptuvę ir apkepkite baklažanus iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, balzaminį actą, sezamo sėklas ir garstyčias. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Į salotinę sudėkite špinatus, mėtas ir askaloninius česnakus, sumaišykite su baklažanais ir užpilkite padažu. Paruoštas salotas pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos