Ant grotelių keptos daržovės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Ant grotelių keptos daržovės

Ant grilio keptuvės galima kepti ne tik mėsą ar žuvį, bet ir vegetariškas daržovių salotas! Ant grotelių kepti baklažanai, špinatai ir žolelės įdomiame alyvuogių aliejaus, balzamiko, garstyčių ir sezamo sėklų padaže sukurs nepakartojamą skonio derinį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Garstyčios, sezamas
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.06/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuo baklažanų popieriniais rankšluosčiais nuvalykite skysčio perteklių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Įkaitinkite grilio keptuvę ir apkepkite baklažanus iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, balzaminį actą, sezamo sėklas ir garstyčias. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Į salotinę sudėkite špinatus, mėtas ir askaloninius česnakus, sumaišykite su baklažanais ir užpilkite padažu. Paruoštas salotas pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos