Publikavimo data: 2025-08-20
Antikrizinis spagečių padažas.
Šis lengvai pagaminamas, nebrangus, bet sotus ir skanus padažo receptas padės jums, kai šeimos biudžetas yra ribotas. Tirštu padažu su mėsos gabalėliais ir svogūnais aplieti spagečiai - geriausias pasirinkimas pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną 3-4 cm ilgio juostelėmis. Svogūną supjaustykite norima forma: galite supjaustyti pusžiedžiais arba nedideliais kubeliais. Svogūną ir mėsos juosteles sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 2
Kepkite mėsą ir svogūnus augaliniame aliejuje apie 5-7 minutes. Įberkite šaukštą miltų ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska. Kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Į mėsos, miltų ir svogūnų mišinį įmaišykite pomidorų pastą. Išmaišykite ir pašildykite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Supilkite šiltą vandenį ir troškinkite padažą be dangčio.
Žingsnis 5
Išvirkite spagečius, nuplaukite, nusausinkite.
Kategorijos