Publikavimo data: 2024-06-24
Kiaulienos širdies padažas
Tai labai skanus padažas, niekuo nesiskiriantis nuo mėsos padažo. Jis tinka prie bet kokio garnyro. Jį paruošti nėra sudėtinga. Visi produktai yra prieinami ir pigūs.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir supjaustykite kiaulienos širdį griežinėliais.
Žingsnis 2
Širdį virkite 15 minučių.
Žingsnis 3
Širdies gabalėlius dar kartą gerai nuplaukite.
Žingsnis 4
Širdį sudėkite į riebalais išteptą skardą. Sudėkite tarkuotas morkas ir šiek tiek vandens. Uždenkite ir troškinkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 5
Baigiant virti įberkite druskos, pipirų ir krapų. Pavirkite dar minutę ir išjunkite ugnį.
Kategorijos