Aromatingas padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Aromatingas padažas

Pasaulyje yra daugybė patiekalų ir šimtai receptų. Derinant įprastus garnyrus su kiauliena, jautiena, žuvimi ar paukštiena dažnai pasigendama vienos labai svarbios detalės. Tai padažas. Jis veikia kaip padažas patiekalui, padaro jį minkštesnį ir sultingesnį. Padažas ruošiamas mėsos sultinio pagrindu, pridedant svogūnų ir smulkintų česnakų. Aromatui pagardinti pridėkite čiobrelių šakelę, o padažui sutirštinti naudokite miltus!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas padažas Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės susmulkinkite svogūną ir česnako skiltelę.

Žingsnis 2

Aromatingas padažas Žingsnis 2
Paimkite didelę keptuvę ir joje ištirpinkite sviestą. Supilkite mėsos sultinį. Sudėkite svogūnus, česnakus ir čiobrelius. Įberkite šiek tiek miltų ir gerai išmaišykite. Padažą virkite, kol sutirštės.

Žingsnis 3

Aromatingas padažas Žingsnis 3
Padažą patiekite specialiame puode. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos