Pasaulyje yra daugybė patiekalų ir šimtai receptų. Derinant įprastus garnyrus su kiauliena, jautiena, žuvimi ar paukštiena dažnai pasigendama vienos labai svarbios detalės. Tai padažas. Jis veikia kaip padažas patiekalui, padaro jį minkštesnį ir sultingesnį. Padažas ruošiamas mėsos sultinio pagrindu, pridedant svogūnų ir smulkintų česnakų. Aromatui pagardinti pridėkite čiobrelių šakelę, o padažui sutirštinti naudokite miltus!
Ant pjaustymo lentelės susmulkinkite svogūną ir česnako skiltelę.
Žingsnis 2
Paimkite didelę keptuvę ir joje ištirpinkite sviestą. Supilkite mėsos sultinį. Sudėkite svogūnus, česnakus ir čiobrelius. Įberkite šiek tiek miltų ir gerai išmaišykite. Padažą virkite, kol sutirštės.