Publikavimo data: 2024-03-31
Apelsinų kąsneliai
Apelsinas - naudingas organizmui citrusinis vaisius, kuriame gausu vitaminų ir biologiškai aktyvių medžiagų, skaidulų ir pektinų. Vaisius galima ne tik valgyti šviežius, bet ir naudoti uogienėms, kompotams ir morsams gaminti. Šiandien siūlome pasigaminti gardžių apelsinų morsų - gaivinančio vitaminų gėrimo, kurį galima gerti kasdien.
Žingsnis 1
Išspauskite iš vaisių sultis, išimkite į jas patekusius kauliukus ir atidėkite sultis atvėsti.
Žingsnis 2
Puode užvirinkite vandenį, sudėkite cukrų ir apelsino žievelę, prieš tai nupjovę apelsino dalį ir supjaustę griežinėliais. Virkite 4-5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite 2-3 valandoms.
Žingsnis 3
Nuovirą perkoškite, supilkite sultis.
Kategorijos