Apelsinų kąsneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Apelsinų kąsneliai

Apelsinas - naudingas organizmui citrusinis vaisius, kuriame gausu vitaminų ir biologiškai aktyvių medžiagų, skaidulų ir pektinų. Vaisius galima ne tik valgyti šviežius, bet ir naudoti uogienėms, kompotams ir morsams gaminti. Šiandien siūlome pasigaminti gardžių apelsinų morsų - gaivinančio vitaminų gėrimo, kurį galima gerti kasdien.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
20 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apelsinų kąsneliai Žingsnis 1
Išspauskite iš vaisių sultis, išimkite į jas patekusius kauliukus ir atidėkite sultis atvėsti.

Žingsnis 2

Apelsinų kąsneliai Žingsnis 2
Puode užvirinkite vandenį, sudėkite cukrų ir apelsino žievelę, prieš tai nupjovę apelsino dalį ir supjaustę griežinėliais. Virkite 4-5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite 2-3 valandoms.

Žingsnis 3

Apelsinų kąsneliai Žingsnis 3
Nuovirą perkoškite, supilkite sultis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos