Kalakutienos arkliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Kalakutienos arkliai

Kalina nuo senų laikų slavų buvo vartojama gerklės skausmams, kepenų ligoms gydyti, mėšlungiui mažinti, nemigai ir astmai malšinti. Šiame rūgščiame raudoname vaisiuje gausu geležies, jis gali padidinti hemoglobino kiekį, valo kraujagysles nuo cholesterolio. Šiandien papasakosime, kaip paruošti kalinos kąsnį. Jį galite pasigaminti iš šviežių arba šaldytų uogų. Norėdami paruošti tikrai naudingą kalinos morsą, vietoj cukraus recepte naudojame medų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
27 kcal.
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos arkliai Žingsnis 1
Kalakutieną sutrinkite trintuvu, tada pertrinkite per sietelį ir leiskite sultims nutekėti.

Žingsnis 2

Kalakutienos arkliai Žingsnis 2
Supilkite uogų pyragą su vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes.

Žingsnis 3

Kalakutienos arkliai Žingsnis 3
Atvėsinkite nuovirą iki 40-50 ℃, perkoškite per sietelį, įpilkite medaus ir kalamino sulčių.

Žingsnis 4

Kalakutienos arkliai Žingsnis 4
Patiekite kalina kąsnelius šiltus arba šaltus - pagal savo skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos