Publikavimo data: 2024-03-31
Vaisių gėrimas be virimo
Nuo seno rusai ruošia morsą - vėsius vitamininius gėrimus, kurie yra įvairių uogų (bruknių, spanguolių, aviečių, vyšnių) sultys, atskiestos vandeniu ir pasaldintos. Morsai ne tik malšina troškulį, bet ir prisotina organizmą naudingais mikroelementais ir vitaminais, kurie gerina imunitetą ir turi tonizuojamąjį poveikį. Naudingiausia morsus ruošti nevirinant, kad neišgaruotų vertingi vitaminai. Siūlome jums paprastą gėrimo, pagaminto be virimo, receptą.
Žingsnis 1
Uogas sutrinkite trintuvu.
Žingsnis 2
Uogų masę užpilkite paruoštu kambario temperatūros vandeniu, perkoškite, į perkoštą gėrimą įdėkite medaus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Patiekite iš karto arba atšaldykite šaldytuve.
Kategorijos