Publikavimo data: 2024-01-03
"Apple" žiedai receptas
Norite pasigaminti nebrangų ir skanų desertą? Nieko nėra lengviau! Paimkite obuolį, supjaustykite jį žiedais ir apkepkite tešloje. Obuolių žiedai yra greitas ir paprastas desertas, kurį lengvai pasigaminsite namuose iš nebrangių produktų. Be to, jie nėra labai kaloringi ir nepakenks jūsų figūrai. O jei tešlą paruošite iš sodos vandens ir miltų, desertas taip pat taps vegetariškas. Obuolių žiedai gaunasi sultingi, saldūs ir maistingi.
Žingsnis 1
Nuplaukite obuolius ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Paruoškite likusius ingredientus.
Žingsnis 2
Iš obuolių pašalinkite šerdį ir supjaustykite juos žiedais.
Žingsnis 3
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinį, pieną, miltus, cukrų ir cinamoną.
Žingsnis 4
Užminkykite tešlą. Tešla turi būti panaši į tirštą grietinę.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su sviestu. Obuolių žiedus pamerkite į tešlą ir dėkite į keptuvę. Į sviestą įpilkite augalinio aliejaus, kad sviestas nesudegtų.
Žingsnis 6
Kepkite obuolių žiedus po 1,5 minutės iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.Iškeptus žiedus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Žingsnis 7
Paruoštus obuolių žiedus pabarstykite cukraus pudra.
Kategorijos