Arbatos virtinis vynas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Arbatos virtinis vynas

Klasikiniuose karšto vyno receptuose visada naudojamas vynas. Kartais dėl naujų skonių pridedama romo, brendžio ar likerio. Paruošime nealkoholinį karštą vyną su juodąja arbata. Svarbu naudoti būtent stambių lapelių arbatos rūšis. Gluhweiną pagal šį receptą gali vartoti net vaikai. Arbatos gira padeda nuo nuovargio ir nemigos, kovoja su peršalimo ligomis ir avitaminoze. Gliūvėsių arbata yra puiki alternatyva vyno receptams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
32 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Arbatos virtinis vynas Žingsnis 1
Pasidarykite arbatos puodelyje: supilkite juodąją arbatą, užpilkite karštu vandeniu. Palikite mirkti 10 minučių. Arbatą perkoškite per sietelį ir supilkite į puodelį.

Žingsnis 2

Arbatos virtinis vynas Žingsnis 2
Į puodą su arbata suberkite prieskonius, apelsino ir citrinos griežinėlius. Pastatykite puodą ant kaitlentės. Užvirinkite arbatą. Išjunkite kaitlentę ir palikite arbatą po dangčiu 10 minučių.

Žingsnis 3

Arbatos virtinis vynas Žingsnis 3
Į puodelius įpilkite šiek tiek medaus - pagal skonį ir pageidavimą. Į puodelius supilkite karštą arbatinį karštą vyną ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos