Publikavimo data: 2024-03-25
Arbatos virtinis vynas
Klasikiniuose karšto vyno receptuose visada naudojamas vynas. Kartais dėl naujų skonių pridedama romo, brendžio ar likerio. Paruošime nealkoholinį karštą vyną su juodąja arbata. Svarbu naudoti būtent stambių lapelių arbatos rūšis. Gluhweiną pagal šį receptą gali vartoti net vaikai. Arbatos gira padeda nuo nuovargio ir nemigos, kovoja su peršalimo ligomis ir avitaminoze. Gliūvėsių arbata yra puiki alternatyva vyno receptams.
Žingsnis 1
Pasidarykite arbatos puodelyje: supilkite juodąją arbatą, užpilkite karštu vandeniu. Palikite mirkti 10 minučių. Arbatą perkoškite per sietelį ir supilkite į puodelį.
Žingsnis 2
Į puodą su arbata suberkite prieskonius, apelsino ir citrinos griežinėlius. Pastatykite puodą ant kaitlentės. Užvirinkite arbatą. Išjunkite kaitlentę ir palikite arbatą po dangčiu 10 minučių.
Žingsnis 3
Į puodelius įpilkite šiek tiek medaus - pagal skonį ir pageidavimą. Į puodelius supilkite karštą arbatinį karštą vyną ir gerai išmaišykite.
Kategorijos