Publikavimo data: 2024-02-04
Nealkoholinis karštas vynas receptas
Žinoma, techniškai tai nėra tikrasis karštas vynas, nes jame nėra vyno. Kita vertus, ši improvizuota nealkoholinio karšto vyno versija bus ne mažiau skani, aromatinga ir šildanti. Dėl to, kad gėrime yra vynuogių sulčių, net kvapas bus beveik toks pat kaip klasikinio karšto vyno.
Žingsnis 1
Apelsiną ir citriną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Apelsiną, citriną, gvazdikėlius, cinamoną ir kardamoną sudėkite į puodą. Supilkite sultis ir užkaitinkite.
Žingsnis 3
Į sultis supilkite medų ir užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių.
Kategorijos