Publikavimo data: 2025-08-18
Virinto vyno arbata
Tai labai skani, aromatinga ir, svarbiausia, sveika arbata. Būkite sveiki!
Žingsnis 1
Surinkime visus prieskonius.
Žingsnis 2
Įdėkite gvazdikėlius.
Žingsnis 3
Žvaigždinio anyžiaus žvaigždė.
Žingsnis 4
Trys grūdeliai kardamono.
Žingsnis 5
Nulaužiau cinamono lazdelę.
Žingsnis 6
Džiovintas imbieras (savo gamybos).
Žingsnis 7
Apelsinų žievelės cukruotos.
Žingsnis 8
Švieži imbiero žiedlapiai.
Žingsnis 10
Į puodą supilkite visus prieskonius.
Žingsnis 11
Vandens pylimas.
Žingsnis 12
Pastatykite keptuvę ant ugnies.
Žingsnis 13
Užvirus arbatai, sumažinkite ugnį iki mažos. Virkite penkias minutes, kad prieskoniai atsiskleistų.
Žingsnis 14
Išjungti. Supilkite į puodelius. Mėgaukitės arbata.
Kategorijos