Virinto vyno arbata pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Virinto vyno arbata

Tai labai skani, aromatinga ir, svarbiausia, sveika arbata. Būkite sveiki!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
328 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
72 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Virinto vyno arbata Žingsnis 1
Surinkime visus prieskonius.

Žingsnis 2

Virinto vyno arbata Žingsnis 2
Įdėkite gvazdikėlius.

Žingsnis 3

Virinto vyno arbata Žingsnis 3
Žvaigždinio anyžiaus žvaigždė.

Žingsnis 4

Virinto vyno arbata Žingsnis 4
Trys grūdeliai kardamono.

Žingsnis 5

Virinto vyno arbata Žingsnis 5
Nulaužiau cinamono lazdelę.

Žingsnis 6

Virinto vyno arbata Žingsnis 6
Džiovintas imbieras (savo gamybos).

Žingsnis 7

Virinto vyno arbata Žingsnis 7
Apelsinų žievelės cukruotos.

Žingsnis 8

Virinto vyno arbata Žingsnis 8
Švieži imbiero žiedlapiai.

Žingsnis 9

Virinto vyno arbata Žingsnis 9
Karkade.

Žingsnis 10

Virinto vyno arbata Žingsnis 10
Į puodą supilkite visus prieskonius.

Žingsnis 11

Virinto vyno arbata Žingsnis 11
Vandens pylimas.

Žingsnis 12

Virinto vyno arbata Žingsnis 12
Pastatykite keptuvę ant ugnies.

Žingsnis 13

Virinto vyno arbata Žingsnis 13
Užvirus arbatai, sumažinkite ugnį iki mažos. Virkite penkias minutes, kad prieskoniai atsiskleistų.

Žingsnis 14

Išjungti. Supilkite į puodelius. Mėgaukitės arbata.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, karštas vynas, mandarinų patiekalai, jūsų receptai, prieskoniai, mandarinų sezonas, vynuogių sezonas, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, gaivieji gėrimai, gėrimai

Kategorijos