Nealkoholinis karštas vynas su vyšnių sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Nealkoholinis karštas vynas su vyšnių sultimis

Gluhwein gaminamas iš karšto vyno, į kurį dedama prieskonių ir vaisių gabalėlių. Tačiau ne mažiau skanus yra ir nealkoholinis karštas vynas, kurio pagrindą sudaro vyšnių sultys. Svarbiausia nepamiršti, kad gėrimas vartojamas karštas, o pakartotinis kaitinimas nepageidautinas. Tokį karštą vyną gali gerti net vaikai. Vietoj vyšnių sulčių tinka vynuogių arba obuolių sultys. Aromatingas ir šildantis vyšnių karštas vynas paruošiamas paprastai ir greitai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
53 kcal.
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nealkoholinis karštas vynas su vyšnių sultimis Žingsnis 1
Vyšnių sultis supilkite į puodą. Pastatykite puodą ant ugnies ir užvirinkite sultis.

Žingsnis 2

Nealkoholinis karštas vynas su vyšnių sultimis Žingsnis 2
Į sultis suberkite prieskonius ir vėl virkite ant silpnos ugnies 10 minučių.

Žingsnis 3

Nealkoholinis karštas vynas su vyšnių sultimis Žingsnis 3
Į sultis įmaišykite apelsiną ir citriną. Supilkite cukrų ir virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Nealkoholinis karštas vynas su vyšnių sultimis Žingsnis 4
Į puodelius supilkite paruoštą karštą virintą vyną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos