Publikavimo data: 2024-03-25
Nealkoholinis karštas vynas su vyšnių sultimis
Gluhwein gaminamas iš karšto vyno, į kurį dedama prieskonių ir vaisių gabalėlių. Tačiau ne mažiau skanus yra ir nealkoholinis karštas vynas, kurio pagrindą sudaro vyšnių sultys. Svarbiausia nepamiršti, kad gėrimas vartojamas karštas, o pakartotinis kaitinimas nepageidautinas. Tokį karštą vyną gali gerti net vaikai. Vietoj vyšnių sulčių tinka vynuogių arba obuolių sultys. Aromatingas ir šildantis vyšnių karštas vynas paruošiamas paprastai ir greitai.
Žingsnis 1
Vyšnių sultis supilkite į puodą. Pastatykite puodą ant ugnies ir užvirinkite sultis.
Žingsnis 2
Į sultis suberkite prieskonius ir vėl virkite ant silpnos ugnies 10 minučių.
Žingsnis 3
Į sultis įmaišykite apelsiną ir citriną. Supilkite cukrų ir virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Į puodelius supilkite paruoštą karštą virintą vyną.
Kategorijos