Arbūzų ežys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Arbūzų ežys

Arbūzas - lengvas, gaivus užkandis šventiniam stalui. Jį galima paprasčiausiai supjaustyti griežinėliais su žievele arba be jos. Arba galite padaryti ryškią, patrauklią ežiuko formos arbūzo kompoziciją. Tam reikės dviejų peilių, didelio ir mažo, žalio markerio, dantų krapštukų ir kelių mėlynių ar šilauogių papuošimui. Užkandį nesudėtinga paruošti, o gaunasi labai efektingas ir apetitiškas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
25 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Arbūzų ežys Žingsnis 1
Paruoškite arbūzą. Aštriu peiliu nupjaukite viršutinę kepurėlę, maždaug ketvirtadalį iki vieno iš kraštų. Čia bus veidas. Iš nupjautos dalies nusausinkite sulčių perteklių, išimkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Arbūzų ežys Žingsnis 2
Padarykite arbūzą panašų į ežiuką. Nedideliu peiliu nupjaukite likusį kraštą adatėlių forma. Turėtumėte gauti tarsi nuplėštą kraštą. Iš nupjautos žievės be minkštimo padarykite trikampę nosį ir keturias bet kokios formos kojas. Žymėjimui naudokite žymeklį. Tada dantų krapštukais pritvirtinkite nosį prie veido vidurio, o iš apačios prie keturių šonų pritvirtinkite kojas. Taip pat dantų krapštukais pritvirtinkite akis iš uogų. Į atvirą ertmę įdėkite minkštimo kubelius, juos pradurkite dantų krapštukais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos