Publikavimo data: 2024-06-12
Arbūzų ežys
Arbūzas - lengvas, gaivus užkandis šventiniam stalui. Jį galima paprasčiausiai supjaustyti griežinėliais su žievele arba be jos. Arba galite padaryti ryškią, patrauklią ežiuko formos arbūzo kompoziciją. Tam reikės dviejų peilių, didelio ir mažo, žalio markerio, dantų krapštukų ir kelių mėlynių ar šilauogių papuošimui. Užkandį nesudėtinga paruošti, o gaunasi labai efektingas ir apetitiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite arbūzą. Aštriu peiliu nupjaukite viršutinę kepurėlę, maždaug ketvirtadalį iki vieno iš kraštų. Čia bus veidas. Iš nupjautos dalies nusausinkite sulčių perteklių, išimkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Padarykite arbūzą panašų į ežiuką. Nedideliu peiliu nupjaukite likusį kraštą adatėlių forma. Turėtumėte gauti tarsi nuplėštą kraštą. Iš nupjautos žievės be minkštimo padarykite trikampę nosį ir keturias bet kokios formos kojas. Žymėjimui naudokite žymeklį. Tada dantų krapštukais pritvirtinkite nosį prie veido vidurio, o iš apačios prie keturių šonų pritvirtinkite kojas. Taip pat dantų krapštukais pritvirtinkite akis iš uogų. Į atvirą ertmę įdėkite minkštimo kubelius, juos pradurkite dantų krapštukais.
Kategorijos