Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingas mėsos kepsnys su kepenėlėmis
Su kepenėlėmis kepta mėsos išpjova - paprastas, skanus, sveikas ir labai sotus patiekalas. Šis nesudėtingas ir aromatingas kepenėlių užkandis puikiai tinka šeimos vakarienei ar šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite juostelėmis ir apkepkite. Marinuokite sojų padaže, druskoje ir pipiruose ir palikite valandai. Kepenėles susmulkinkite su svogūnu, įmuškite kiaušinį ir įberkite smulkintų pipirų. Pagardinkite druska. Sudėkite kepenėles į keptuvę ir kepkite uždengę dangčiu. Ant mėsos sluoksnio dėkite kepenų blyną ir susukite į ritinėlį. Dėkite suktinuką į orkaitę ir kepkite 40 minučių 230 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos