Publikavimo data: 2024-10-14
Aromatingas moliūgas, keptas folijoje su cukrumi ir sviestu
Folijoje keptas moliūgas - tai nedidelė laiko investicija į virtuvę, o rezultatas - skanus, aromatingas ir labai sveikas patiekalas, be to, šis patiekalas yra draugiškas biudžetui. Šis receptas yra minimalistinis, jame yra tik moliūgas su cukrumi ir sviestu.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite mažais griežinėliais. Vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šiek tiek sviesto.
Žingsnis 2
Supjaustykite kepimo foliją stačiakampiais lakštais. Ant kiekvieno folijos lakšto dėkite po moliūgo griežinėlį. Ant moliūgo griežinėlių pabarstykite 1-2 arbatinius šaukštelius cukraus ir aptepkite 1-2 arbatiniais šaukšteliais ištirpinto sviesto.
Žingsnis 3
Užlenkite folijos kraštus, kad susidarytų laivelis. Tai neleis sviestui išsilieti ant kepimo skardos.
Žingsnis 4
Sudėkite laivelius ant kepimo skardos ir 45 minutes pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Patiekite iškeptą moliūgą neišėmę iš folijos.
Kategorijos