Aromatingas moliūgas, keptas folijoje su cukrumi ir sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Aromatingas moliūgas, keptas folijoje su cukrumi ir sviestu

Folijoje keptas moliūgas - tai nedidelė laiko investicija į virtuvę, o rezultatas - skanus, aromatingas ir labai sveikas patiekalas, be to, šis patiekalas yra draugiškas biudžetui. Šis receptas yra minimalistinis, jame yra tik moliūgas su cukrumi ir sviestu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingas moliūgas, keptas folijoje su cukrumi ir sviestu Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite mažais griežinėliais. Vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šiek tiek sviesto.

Žingsnis 2

Aromatingas moliūgas, keptas folijoje su cukrumi ir sviestu Žingsnis 2
Supjaustykite kepimo foliją stačiakampiais lakštais. Ant kiekvieno folijos lakšto dėkite po moliūgo griežinėlį. Ant moliūgo griežinėlių pabarstykite 1-2 arbatinius šaukštelius cukraus ir aptepkite 1-2 arbatiniais šaukšteliais ištirpinto sviesto.

Žingsnis 3

Aromatingas moliūgas, keptas folijoje su cukrumi ir sviestu Žingsnis 3
Užlenkite folijos kraštus, kad susidarytų laivelis. Tai neleis sviestui išsilieti ant kepimo skardos.

Žingsnis 4

Aromatingas moliūgas, keptas folijoje su cukrumi ir sviestu Žingsnis 4
Sudėkite laivelius ant kepimo skardos ir 45 minutes pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Patiekite iškeptą moliūgą neišėmę iš folijos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos