Aromatingas moliūgų desertas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Aromatingas moliūgų desertas

Moliūgas yra labai naudingas ir plačiai paplitęs produktas kulinarijoje. Jis naudojamas kaip desertų, kepinių, mėsos ir daržovių įdaras. Sezono metu moliūgas yra geriausias šiuolaikinės namų šeimininkės pagalbininkas. Paruošę subtilų desertą su moliūgu, kreminiu sūriu, cinamonu ir muskato riešutu tikrai padarysite puikų įspūdį visiems šeimos nariams ir svečiams.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas moliūgų desertas Žingsnis 1
Dėkite moliūgą į orkaitę ir kepkite, kol suminkštės (apie 20 minučių). Kai moliūgas iškeps, susmulkinkite jį trintuvu. Suplakite grietinėlės sūrį ir sudėkite atvėsusią moliūgų tyrę.

Žingsnis 2

Aromatingas moliūgų desertas Žingsnis 2
Atvėsusią grietinėlę išplakite su cukraus pudra. Sausainius sutrinkite blenderiu. Ištirpinkite sviestą, sumaišykite jį su sausainiais, sudėkite į formą ir įdėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Aromatingas moliūgų desertas Žingsnis 3
Sumaišykite plaktą grietinėlę su plaktu grietinėlės sūriu ir moliūgu, įberkite cinamono, muskato riešuto ir gerai išmaišykite. Išimkite sausainių formą iš šaldytuvo, supilkite plaktą masę ir įdėkite formą į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos