Publikavimo data: 2024-10-21
Aromatingas moliūgų desertas
Moliūgas yra labai naudingas ir plačiai paplitęs produktas kulinarijoje. Jis naudojamas kaip desertų, kepinių, mėsos ir daržovių įdaras. Sezono metu moliūgas yra geriausias šiuolaikinės namų šeimininkės pagalbininkas. Paruošę subtilų desertą su moliūgu, kreminiu sūriu, cinamonu ir muskato riešutu tikrai padarysite puikų įspūdį visiems šeimos nariams ir svečiams.
Žingsnis 1
Dėkite moliūgą į orkaitę ir kepkite, kol suminkštės (apie 20 minučių). Kai moliūgas iškeps, susmulkinkite jį trintuvu. Suplakite grietinėlės sūrį ir sudėkite atvėsusią moliūgų tyrę.
Žingsnis 2
Atvėsusią grietinėlę išplakite su cukraus pudra. Sausainius sutrinkite blenderiu. Ištirpinkite sviestą, sumaišykite jį su sausainiais, sudėkite į formą ir įdėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Sumaišykite plaktą grietinėlę su plaktu grietinėlės sūriu ir moliūgu, įberkite cinamono, muskato riešuto ir gerai išmaišykite. Išimkite sausainių formą iš šaldytuvo, supilkite plaktą masę ir įdėkite formą į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Kategorijos