Publikavimo data: 2025-08-19
Greitas vištienos šlaunelių padažas
Mėgstu greitai paruošiamus patiekalus. Šis yra vienas iš jų.
Žingsnis 1
Naudoju vištienos šlauneles. Galite nusipirkti paruoštos vištienos šlaunelių filė. Ši mėsa visada sultinga, jos neįmanoma išsausinti, priešingai nei krūtinėlės. Mėsą supjaustykite kubeliais, 2 svogūnus supjaustau plunksnomis.
Žingsnis 2
Kepkite ant didelės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Aliejaus galima nepilti, bet jei mėsa prilips prie keptuvės, galima įpilti 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus. Įberkite prieskonių. Druska.
Žingsnis 3
Kai mėsa apskrus, supilkite grietinėlę. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės. Troškinkite, kol grietinėlė sutirštės. (Kai mentele braukiate per dugną, jos pėdsakus pamažu padengia padažas.)
Kategorijos