Aromatingi spagečiai su vištienos filė ir pomidorų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aromatingi spagečiai su vištienos filė ir pomidorų padažu

Spagečiai yra vienas populiariausių itališkų patiekalų visame pasaulyje. Spagečiai su vištienos filė yra puikus derinys. Makaronai su filė, patiekti su pomidorų padažu, yra ne tik labai skanus ir aromatingas patiekalas, bet ir labai sotus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi spagečiai su vištienos filė ir pomidorų padažu Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite vištieną, svogūną ir česnaką. Kepkite 4 minutes ant vidutinės ugnies. Į keptuvę suberkite papriką, druską ir maltus pipirus. Nulupkite paprikas ir supjaustykite jas nedideliais kubeliais. Sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas į keptuvę. Viską sumaišykite ir kepkite dar 5 minutes. Tada į keptuvę sudėkite pomidorus. Gerai išmaišykite, uždenkite keptuvę dangčiu ir ant mažos ugnies kepkite dar 30 minučių, kol sutirštės.

Žingsnis 2

Aromatingi spagečiai su vištienos filė ir pomidorų padažu Žingsnis 2
Į puodą supilkite 3 litrus vandens ir užvirinkite, pasūdykite ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Į verdantį vandenį sudėkite spagečius. Užvirus virkite 7 minutes. Po kurio laiko nusunkite vandenį ir 100 ml sultinio pasilikite padažui. Spagečius grąžinkite į puodą ir kuriam laikui atidėkite į šalį. Baigiant virti, į padažą supilkite 100 ml vandens, kuriame virė spagečiai. Iš karto sudėkite spagečius į keptuvę. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Aromatingi spagečiai su vištienos filė ir pomidorų padažu Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles ir pabarstykite jomis virtus makaronus, tada dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos