Publikavimo data: 2024-02-04
Spagečių lizdai su malta mėsa ir pomidorais receptas
Yra tikimybė, kad šie makaronai bus patys gražiausi, kokius kada nors esate gaminę. Visa tai dėl formos: sultingos maltos mėsos pripildyti spagečių lizdai atrodo itin apetitiškai. O jei juos pagardinsite tarkuotu parmezanu, šviežiais baziliko lapeliais ir saulėje džiovintais pomidorais, norėsite suvalgyti dvigubą porciją!
Žingsnis 1
Nulupkite morkas, svogūnus ir česnakus ir supjaustykite vienodo dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sudėkite keptas daržoves su malta mėsa, druska ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite sausus makaronus į keptuvę, palikdami šiek tiek tarpo tarp lizdų, ir į kiekvieną jų įdėkite po rutuliuką maltos mėsos.
Žingsnis 5
Pomidorų pastą sumaišykite su vandeniu ir supilkite mišinį ant spagečių lizdų taip, kad skystis juos apsemtų.
Žingsnis 6
Uždenkite keptuvę dangčiu ir statykite ant didelės ugnies. Kai tik pomidorų mišinys užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite dar 20 minučių.
Kategorijos