Publikavimo data: 2025-08-17
Aromatingi vištienos suktinukai su grybais ir sūriu orkaitėje
Vištienos suktinukai, kepti su grybais ir sūriu, - tai patiekalas, kuris leis jums leistis į gastronominę kelionę; šiuo patiekalu lengvai nustebinsite savo svečius. Dėl sūrio įdaro mėsa yra labai minkšta ir aromatinga.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite. Kiekvieno mėsos gabalėlio centre, visai netoli galo, padarykite nedidelį pjūvį, tada kiekvieną gabalėlį aptepkite vidutinio storio sluoksniu, pasūdykite, papipirinkite, pabarstykite prieskoniais ir palikite 40 minučių.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite nedidelėmis plokštelėmis, o paprikas - plonomis juostelėmis. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite grybus, kol jie taps auksiniai. Sudėkite smulkintus česnakus ir žoleles, druską, pipirus ir gerai išmaišykite, tada nukelkite keptuvę nuo ugnies ir atvėsinkite faršą. Į faršą suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite. Kiekvieną filė aptepkite faršu. Į kiekvienos vištienos filė vidurį įdėkite po juostelę paprikos.
Žingsnis 3
Kiekvieną filė gabalėlį su faršu susukite į ritinėlį. Kiekvieną suktinuką suvyniokite į foliją. Suktinukus sudėkite į kepimo indą. Kepkite suktinukus iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 35 minutes.
Kategorijos