Publikavimo data: 2024-06-17
Aromatingos bandelės
Bandelės yra gana populiarus užkandis visame pasaulyje. Pyragėliai gali praskaidrinti bet kokius pietus. Šis patiekalas puikiai tinka prie puodelio arbatos. Šios bandelės ne tik labai skanios ir aromatingos, bet ir sočios.
Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite piene, tada suberkite cukrų, išmaišykite ir palikite 10 minučių. Miltus supilkite į gilų dubenį ir įmuškite kiaušinius. Kiaušinius supilkite į miltus, suberkite druską ir likusį cukrų, vanilinį cukrų. Supilkite augalinį aliejų. Supilkite ištirpintą sviestą, sudėkite mieles ir pieną. Užminkykite tešlą. Ištepkite dubenį augaliniu aliejumi, sudėkite į jį tešlą, uždenkite dangčiu ir 60 minučių padėkite šiltoje vietoje.
Žingsnis 2
Pakilusią tešlą padalykite į 15 dalių. Iš kiekvieno tešlos gabalėlio suformuokite rutuliuką. Uždenkite rutuliukus maistine plėvele ir palikite 15 minučių pastovėti. Kiekvieną rutuliuką iškočiokite į pailgą formą. Tešlą išilgai perlenkite per pusę. Ir suvyniokite. Paruoštus suktinukus sudėkite į kepimo indą. Palikite 30 minučių kambario temperatūroje, kad ištirptų.
Žingsnis 3
Aptepkite bandeles plaktu kiaušiniu ir grietinėle. Kepkite bandeles iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, kol paruduos. Išimkite bandeles iš formos ir leiskite atvėsti.
Kategorijos