Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatingos vištienos bandelės
Bandelės yra puikus pasirinkimas užkandžiams tarp pagrindinių patiekalų. Aromatingi ir purūs kepiniai numalšins alkį ir suteiks energijos likusiai dienos daliai. Bandelės ruošiamos su įvairiais įdarais, pavyzdžiui, su mėsa, daržovėmis, grybais ir saldžiaisiais įdarais. Jei norite, tešlą galite pasigaminti patys, o jei norite sutaupyti laiko, nusipirkite sluoksniuotos arba mielinės tešlos.
Žingsnis 1
Iškočiokite 4 milimetrų storio sluoksniuotą tešlą be mielių, sudėkite paruoštą faršą ir tolygiai paskirstykite po visą tešlos paviršių. Susukite į ritinį ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite pergamentu, išdėliokite ritinio gabalėlius 2 cm atstumu vienas nuo kito, patepkite aliejumi ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 30 minučių 220C temperatūroje.
Kategorijos