Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatizuotos "Cinnabon" bandelės.
Šis kvapnių bandelių receptas pripildys jūsų rudeninius namus šilumos.
Žingsnis 1
Į pieną suberkite mieles ir 70 g cukraus ir palikite šiltoje vietoje 10-15 minučių. Kai mielės suaktyvės, į dubenį įmuškite kiaušinius ir 100 g kambario temperatūros sviesto ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir druską. Užminkykite tešlą. Tešla neturi lipti prie rankų. Uždenkite tešlą ir palikite valandą šiltoje vietoje. Taip pat galite įkaitinti orkaitę iki 50 °C temperatūros ir į ją įdėti tešlą.
Žingsnis 3
Tada išminkykite pirmą kartą, palikite tešlą 15-20 minučių ir iškočiokite. Aptepkite ištirpintu sviestu. Tešlą ištepkite cinamono, likusio cukraus ir kakavos mišiniu.
Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą, supjaustykite vienodomis dalimis ir sudėkite ant kepimo skardos. Uždenkite maistine plėvele ir palikite pastovėti 30-40 minučių. Tada kepkite 180 °C įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.
Žingsnis 5
Paruoškite įdarą: grietinėlę, maskarponę ir cukrų išplakite iki vientisos masės. Šiuo mišiniu aptepkite bandeles.
Kategorijos