Publikavimo data: 2024-06-22
Aštrios bandelės
Jei pabundate lapkričio sekmadienio rytą, o nuotaika nekokia, lauke debesuota ir niekas nedžiugina, labai rekomenduoju išsikepti šių kvapnių keksiukų. Užtikrinu jus, kad nuotaika pakils, o gyvenimas vėl bus gražus ir nuostabus.
Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame piene ir vandenyje. Suberkite miltus, druską, cukrų ir kardamoną.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Tada į tešlą palaipsniui įmaišykite minkštą sviestą.
Žingsnis 4
Uždenkite maistine plėvele ir palikite kilti 2 valandas.
Žingsnis 5
Tuo tarpu paruoškite įdarą: minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi ir prieskoniais.
Žingsnis 6
Pakilusią tešlą iškočiokite į sluoksnį.
Žingsnis 7
2/3 tešlos aptepkite įdaru.
Žingsnis 8
Užlenkite kraštus link vidurio, iš pradžių neįdarytą kraštą, paskui įdarytą kraštą, kad susidarytų trisluoksnis sluoksnis.
Žingsnis 9
Iškočiokite šiek tiek tešlos ir supjaustykite ją į lygų skaičių maždaug 1-1,5 cm storio juostelių.
Žingsnis 10
Vieną juostelę susukite į žiedą, o antrąją juostelę užmaukite ant pirmosios.
Žingsnis 11
Palikite dar valandą pastovėti.
Žingsnis 12
Prieš kepimą aptepkite kiaušiniu, išplaktu su pienu. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol paruduos.
Kategorijos