Publikavimo data: 2024-05-26
Aštrūs spagečiai su grybų padažu
Šiame recepte spagečių ir grybų skonį papildo kiti subtilūs skoniai - grietinėlės, česnakų, čiobrelių, alyvuogių aliejaus, žolelių. Austrių grybų padažas šiame patiekale yra atskira skonio tema. Jis suteikia spagečiams įdomią tekstūrą ir skonį, kartu prisotina baltymais ir palieka malonių poskoninių natų. Šio patiekalo ilgai gaminti nereikės, jis nebrangus, o skonis puikus.
Žingsnis 1
Makaronus virkite, kol išvirs, kaip nurodyta ant pakuotės. Paruoškite padažą: didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite grybus ir maišydami kepkite 3-4 minutes, kol jie įgaus auksinę spalvą. Sumažinkite ugnį, suberkite česnakus ir maišydami kepkite dar 6-8 min.
Žingsnis 2
Nusausinkite makaronus ir sudėkite atgal į keptuvę, sudėkite sviestą, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Į keptuvę suberkite čiobrelius ir petražoles, supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų ir nukelkite nuo viryklės.
Kategorijos