Aštrūs spagečiai su grybų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštrūs spagečiai su grybų padažu

Šiame recepte spagečių ir grybų skonį papildo kiti subtilūs skoniai - grietinėlės, česnakų, čiobrelių, alyvuogių aliejaus, žolelių. Austrių grybų padažas šiame patiekale yra atskira skonio tema. Jis suteikia spagečiams įdomią tekstūrą ir skonį, kartu prisotina baltymais ir palieka malonių poskoninių natų. Šio patiekalo ilgai gaminti nereikės, jis nebrangus, o skonis puikus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs spagečiai su grybų padažu Žingsnis 1
Makaronus virkite, kol išvirs, kaip nurodyta ant pakuotės. Paruoškite padažą: didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite grybus ir maišydami kepkite 3-4 minutes, kol jie įgaus auksinę spalvą. Sumažinkite ugnį, suberkite česnakus ir maišydami kepkite dar 6-8 min.

Žingsnis 2

Aštrūs spagečiai su grybų padažu Žingsnis 2
Nusausinkite makaronus ir sudėkite atgal į keptuvę, sudėkite sviestą, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Į keptuvę suberkite čiobrelius ir petražoles, supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų ir nukelkite nuo viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos