Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis

Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis pradžiugins jus švelnios rikotos ir šviežių aviečių deriniu. Pyragaičiai su šiuo įdaru yra sultingi ir aromatingi. Tokios bandelės puikiai tinka pusryčiams ir šventiniam stalui. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Avietes galite pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis pagal savo skonį. Oro sraigės gaunasi labai švelnios ir skanios. Jos tikrai patiks jūsų artimiesiems ir svečiams!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis Žingsnis 1
Sumaišykite šiltą pieną su mielėmis ir leiskite joms ištirpti. Tada įmaišykite kiaušinius, cukrų, druską ir šiltą sviestą. Supilkite miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite valandą šiltoje vietoje.

Žingsnis 2

Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis Žingsnis 2
Tinkamo dydžio dubenyje mikseriu suplakite rikotą su aviečių džemu ir krakmolu.

Žingsnis 3

Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis Žingsnis 3
Susmulkinkite pistacijas.

Žingsnis 4

Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite į sluoksnį ir patepkite aviečių uogiene bei rikotos mišiniu, palikdami nedidelį laisvą kraštą.

Žingsnis 5

Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis Žingsnis 5
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.

Žingsnis 6

Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis Žingsnis 6
Kepimo formą ištepkite sviestu ir išdėliokite supjaustytas bandeles.

Žingsnis 7

Aviečių sraigės su rikota ir pistacijomis Žingsnis 7
Pabarstykite bandeles smulkintais pistacijų trupiniais ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos