Publikavimo data: 2024-06-08
Baklažanų ir šoninės suktinukai
Klaidingai manoma, kad lašiniai yra lašinių rūšis. Tačiau taip visiškai nėra. Ši mėsa gaunama iš atrinktų kiaulių, kurios yra specialiai penimos. Patiekalų, kuriuose naudojami lašiniai, yra labai daug. Ši mėsa derinama su daržovėmis, su spagečiais ir kaip savarankiškas užkandis.
Žingsnis 1
Tuo tarpu, kol baklažanai atvės, paruoškite įdarą. Dubenyje sutrinkite duoną į smulkius trupinius. Sudėkite smulkintą česnaką, alyvuogių aliejų, tarkuotą sūrį ir kapotas petražoles. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoštą įdarą dėkite ant atvėsusių baklažanų griežinėlių kraštų ir tvirtai susukite į ritinėlį. Tada suktinukus apvyniokite šoninės griežinėliais.
Žingsnis 3
Įdėkite į kepimo indą ir kepkite 250° orkaitėje 15 minučių.
Kategorijos